Pâté סרדין
Pâté סרדין נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 דקות. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פטה סרדין, פטה סרדין כמו שאני אוהב את זה!, ו מתאבנים Pate סרדין (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את הסרדינים בשכבה אחת בתבנית אפייה, מפזרים מלח ופלפל, ואופים עד רק מבושל, כשמונה דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
דופק את הסרדינים במעבד מזון, או מועך אותם במזלג, יחד עם שאלוט, עירית, אבקת צ ' ילה, חמאה ושמן זית, עד חלקה יחסית, אבל עדיין קצת עבה.
הוסף לסחוט מיץ לימון וטעם, התאמת התבלינים לטעמך.
לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה וצינה לפחות שמונה שעות, או לילה.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.אחסון: Pt ניתן לשמור במקרר עד שלושה ימים, או קפוא עד חודש אחד.הערות: בפריז, שלה די קל למצוא סרדינים ניקה ומוכן ללכת על מוכר הדגים. אם אתה לא יכול, זה לא כל כך קשה לעשות את עצמך. הנה ציור על איך-כדי סרדינים פילה.זה רעיון טוב לנסות להוציא עצמות קשוחות מהסרדינים לפני שהם מועכים אותם בצעד #
אם כל אלה פריך מדי להישאר אחרי youve עשה את pt, להפיץ את pt על קרש חיתוך לדרוס אותו חבורה של פעמים עם סכין שפים כדי להבטיח את כולם בחתיכות מאוד, מאוד קטנות. כמו מנוחה pt, theyll להיות בלתי מורגש ולמעשה, הם די טוב בשבילך כפי שיש להם הרבה סידן עצם בניין.קישורים ומתכונים קשורים
מאכלי ים ברי קיימא (שוקולד וקישואים)Rillettes סלמון
Conntable (דג משומר עמיד בצרפת)
סרדינים בגריל עם סלט צנון ושומר (La Tartine Gourmand)Seafood Watch (Monterey Bay Aquarium Sustainable Seafood Guide) סרדין וסלט סלרי (Matt Bes)סרדין Escabeche (Dorie Greenspan)
Pour une pche עמיד (צרפתית קיימא מאכלי ים מדריך)Iglo (poisson responsable, בצרפת) סרדינים ממולאים (רציני אוכל) באבא גנוש