קושירגיל
מוכן ב8 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

Pâté סרדין

Pâté סרדין
Pâté סרדין נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 דקות. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פטה סרדין, פטה סרדין כמו שאני אוהב את זה!, ו מתאבנים Pate סרדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את הסרדינים בשכבה אחת בתבנית אפייה, מפזרים מלח ופלפל, ואופים עד רק מבושל, כשמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
דופק את הסרדינים במעבד מזון, או מועך אותם במזלג, יחד עם שאלוט, עירית, אבקת צ ' ילה, חמאה ושמן זית, עד חלקה יחסית, אבל עדיין קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סרדיניםסרדינים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
הוסף לסחוט מיץ לימון וטעם, התאמת התבלינים לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
5
לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה וצינה לפחות שמונה שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.אחסון: Pt ניתן לשמור במקרר עד שלושה ימים, או קפוא עד חודש אחד.הערות: בפריז, שלה די קל למצוא סרדינים ניקה ומוכן ללכת על מוכר הדגים. אם אתה לא יכול, זה לא כל כך קשה לעשות את עצמך. הנה ציור על איך-כדי סרדינים פילה.זה רעיון טוב לנסות להוציא עצמות קשוחות מהסרדינים לפני שהם מועכים אותם בצעד #
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
7
אם כל אלה פריך מדי להישאר אחרי youve עשה את pt, להפיץ את pt על קרש חיתוך לדרוס אותו חבורה של פעמים עם סכין שפים כדי להבטיח את כולם בחתיכות מאוד, מאוד קטנות. כמו מנוחה pt, theyll להיות בלתי מורגש ולמעשה, הם די טוב בשבילך כפי שיש להם הרבה סידן עצם בניין.קישורים ומתכונים קשורים
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
8
בצל אדום כבוש
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9
מאכלי ים ברי קיימא (שוקולד וקישואים)Rillettes סלמון
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
RillettesRillettes
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10
Conntable (דג משומר עמיד בצרפת)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
מוס טונה מופץ
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
סרדינים בגריל עם סלט צנון ושומר (La Tartine Gourmand)Seafood Watch (Monterey Bay Aquarium Sustainable Seafood Guide) סרדין וסלט סלרי (Matt Bes)סרדין Escabeche (Dorie Greenspan)
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
13
Pour une pche עמיד (צרפתית קיימא מאכלי ים מדריך)Iglo (poisson responsable, בצרפת) סרדינים ממולאים (רציני אוכל) באבא גנוש
מרכיבים שתצטרך
באבא גנושבאבא גנוש
סרדיניםסרדינים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים