Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו וגבינת Asiago
Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו גבינת Asiago הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, ציפורן שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח ארטישוק וזיתים ירוקים עם אסיאגו, פסטה עם זית ירוק פסטו, ו ממרח זית ושקד ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה, הזמנת 6 כפות בישול נוזלי.
מניחים זיתים, שקדים פרוסים, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל שחור ושום במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד קצוץ גס. עם מעבד על, להוסיף 2 כפות מים 1 כפית חומץ דרך מצנח המזון, עיבוד עד התערובת קצוצה דק.
מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, ותערובת זית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
הוסף מספיק של הנותרים 2 כפות בישול נוזלי כדי להפוך את תערובת פסטה לח, זורק היטב מעיל.