תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade זרע לימון פרג. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבונים ביצה, שמן צמחי, פרג זרעיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), קמח קוקוס לימון פרג מאפינס עם זיגוג לימון שמנת, ו לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מקציפים חלמונים בקערה גדולה במהירות גבוהה של מיקסר במשך 4 דקות. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). מקציפים קליפה לימון, מיץ ושמן. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שלב 2/3 כוס קמח, פרג זרעים, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף; לקפל בעדינות לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כפית עוגת הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. שחרר עוגה מצדדים של מחבת, ולהפוך על צלחת מאובקת עם 1 כף אבקת סוכר; בזהירות לקלף את נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים 1 כף אבקת סוכר; מגניב 1 דקה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנות
9
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
10
פרוס את העוגה בזהירות, מסיר את המגבת.
11
שלב את ציפוי מוקצף וקורט לימון.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
קרם לימון
12
מורחים את תערובת ציפוי מוקצף על העוגה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב הקצוות החיצוניים. עוגת Reroll, ומקום, צד התפר למטה, על מגש. כיסוי וצינה במשך 4 שעות. לנפות 1 כף אבקת סוכר מעל עוגה, לחתוך לפרוסות.