שרימפס Saganaki (יווני ) דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 477 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו יין, שרימפס, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.
הוראות
1
להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף את השרימפס, המים צריכים רק לכסות אותם. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז לנקז, שמירה על הנוזל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
מים
3
מחממים כ 2 כפות שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מערבבים את הפטרוזיליה, יין, עגבניות, אבקת שום ושמן זית שנותר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ -30 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
שמן זית
עגבנייה
פטרוזיליה
רוטב
יין
6
בעוד הרוטב רותח, השרימפס היה צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. ראשית להסיר את הרגליים על ידי צובט אותם, ולאחר מכן למשוך את הפגזים, עוזב את הראש ואת הזנב על.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
קונכיות פסטה
רוטב
7
כשהרוטב מתעבה, מוסיפים את מלאי החסילונים והשרימפס. להביא לרתיחה, ולבשל במשך כ 5 דקות.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.