קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Shrimps Saganaki (יווני )

Shrimps Saganaki (יווני )
שרימפס Saganaki (יווני ) דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 477 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו יין, שרימפס, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.

הוראות

1
להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף את השרימפס, המים צריכים רק לכסות אותם. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז לנקז, שמירה על הנוזל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
3
מחממים כ 2 כפות שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מערבבים את הפטרוזיליה, יין, עגבניות, אבקת שום ושמן זית שנותר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ -30 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
ייןיין
6
בעוד הרוטב רותח, השרימפס היה צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. ראשית להסיר את הרגליים על ידי צובט אותם, ולאחר מכן למשוך את הפגזים, עוזב את הראש ואת הזנב על.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
7
כשהרוטב מתעבה, מוסיפים את מלאי החסילונים והשרימפס. להביא לרתיחה, ולבשל במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
8
מוסיף את גבינת פטה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
9
הניחו לגבינה לעמוד עד שהיא תימס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.