Sopa de Ajo Castellana (מרק שום קסטיליאני)
Sopa de Ajo Castellana (מרק שום קסטיליאני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, מרק עוף פחות נתרן, חוטי זעפרן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מרק שום קסטיליאני, מרק שום (Sopa de Ajo), ו מרק שום (sopa De Ajo) מספרד.
הוראות
כדי להכין מרק, לחמם 1 1/2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
להוסיף 4 שיני שום כתוש; לטגן 1 דקה.
להוסיף בשר חזיר 1 כפית פפריקה; לטגן 30 שניות. מערבבים כמון, פלפל, זעפרן, ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות
כדי להכין את קרוטונים, לשלב 1 1/2 כפיות שמן שן שום כתוש 1 בקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות הלחם, משליכים למעיל.
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד קלוי.
מפזרים קוביות לחם עם 1/2 כפית פפריקה; לזרוק היטב.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
לשבור ביצה 1 לכל אחד 4 קערות ovenproof. מחלקים את תערובת המרק באופן שווה בין קערות.
מניחים קערות על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד הביצים נקבעות. מעל כל מנה עם קרוטונים.