תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון דרומי חזה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: בריסקט מ-Southern Living, חזה ברביקיו דרומי, ו בריסקט בסגנון תאילנדי.
הוראות
1
מערבבים את אבקת צ ' ילי, אבקת חרדל, סוכר חום, קאיין, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. לשפשף על חזה בקר, לכסות בקירור לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
סוכר חום
מלח
לשפשף תיבול יבש
2
הסר את החזה מהמקרר על 1 שעה לפני הבישול ולתת לשבת בטמפרטורת החדר. משרים כמה חופנים של שבבי עץ מסקיט או היקורי במים 30 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
3
מחממים גריל נמוך, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גריל גז, לכבות את המבערים בצד אחד; לשים את שבבי העץ בתיבה מעשן עמדה מתחת לאח מעל המבערים המחוממים. עבור גריל פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד; ברגע שהטמפרטורה רושמת 200 מעלות F (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מן הגחלים במשך 6 שניות), לפזר את שבבי העץ על גבי. מניחים מחבת טפטוף מתחת לאח בצד הקריר של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
4
שים את הבשר בצד השמן על הגריל מעל מחבת הטפטוף. כיסוי וגריל, ללא הפרעה, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 185 מעלות f עד 200 מעלות F, 3 שעות, 30 דקות עד 5 שעות. אם באמצעות גריל פחם, להשאיר את פתחי האוורור כמעט סגור ולפזר 6 עד 8 בריקטים פחם unlit וקומץ שבבי עץ מוכנים על גבי גחלים מוארים כל 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
מחבת
5
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לעטוף בנייר כסף ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
6
יוצקים את הטפטוף מהמחבת לטפטף לתוך קערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד אדום לבנה, על 30 שניות. מערבבים 1 1/2 כוסות מים, חומץ, קטשופ, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, חרדל, allspice ו 3/4 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל שחור
אבקת צ ' ילי
סוכר חום
מיץ לימון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קטשופ
חרדל
חומץ
מים
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
לטאטא את הגושים שמורים, ואז לטאטא 1 עד 2 כפות לתוך רוטב ברביקיו. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
דגנים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
7
מחבתות ברזל יצוק יבש ביסודיות עם מגבות נייר לאחר כביסה כדי למנוע מהם חלוד.