חג המולד אולי יהיה רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 192 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 20. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא דומדמניות, מלח, דובדבנים מסוכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפרי בקערה עם הרום, ולספוג לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מפזרים 1/2 כפות קמח לתוך הפרי, יחד עם השקדים. מערבבים עד הקמח נספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
בקערה קטנה, מערבבים את השמרים ו 1 כפית סוכר לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות.
5
לחמם את החלב עד שהוא פושר, ומערבבים את הסוכר שנותר עד שהוא מומס. מערבבים את תמצית שקדים וקליפה לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספים
6
מניחים את כל אבל 1/4 כוס הקמח בקערה גדולה עם המלח, ולעשות באר במרכז.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש, באמצעות שאר הקמח, במשך 15 דקות, או עד כבר לא דביק. ללוש פירות ושקדים. לנקות ולייבש את הקערה, לצחצח את החלק הפנימי עם 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מברשת את החלק העליון של הבצק עם עוד 2 כפיות חמאה מומסת או מרגרינה, ומניחים אותו בקערה. מכסים את הבצק במטלית נקייה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
תן לעלות במשך 2 שעות, או עד הוכפל בגודל.
13
Punch למטה את הבצק, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוף
14
מגלגלים אותו לתוך מלבן 8 x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
15
מברשת עם הנותרים חמאה מומסת או מרגרינה. להביא צד אחד ארוך על פני זה, חופפים אותו במקום עם תפר על ידי כ 1 אינץ'. לחץ על הקצה בעדינות כדי לשמור אותו במקום. עם ידיים מקומטות, מקשיחות מעט את קצות כיכר לדחוף את הצדדים בעדינות יחד כדי תלוש אותו במרכז. כיכר סיים צריך להיות על 3 1/2 אינץ 'רחב ו 14 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
16
מניחים את כיכר הלחם על תבנית אפייה משוריינת, ומברישים אותה עם כל חמאה מומסת או מרגרינה שנותרה. להשאיר אותו במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הזהב וקשוח. מגניב על מתלה תיל. רגע לפני הגשת הסטולן, מנפה את הסוכר של הקונדיקטורים מעל.