קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

Stollen חג המולד II

Stollen חג המולד II
חג המולד אולי יהיה רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 192 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 20. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא דומדמניות, מלח, דובדבנים מסוכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפרי בקערה עם הרום, ולספוג לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מפזרים 1/2 כפות קמח לתוך הפרי, יחד עם השקדים. מערבבים עד הקמח נספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
בקערה קטנה, מערבבים את השמרים ו 1 כפית סוכר לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות.
5
לחמם את החלב עד שהוא פושר, ומערבבים את הסוכר שנותר עד שהוא מומס. מערבבים את תמצית שקדים וקליפה לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
6
מניחים את כל אבל 1/4 כוס הקמח בקערה גדולה עם המלח, ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
יוצקים בתערובת השמרים, ומערבבים קצת מהקמח מקצה הבאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
8
מוסיפים ביצה ותערובת חלב וסוכר. מוכה בחמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מערבבים יחד כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
10
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש, באמצעות שאר הקמח, במשך 15 דקות, או עד כבר לא דביק. ללוש פירות ושקדים. לנקות ולייבש את הקערה, לצחצח את החלק הפנימי עם 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מברשת את החלק העליון של הבצק עם עוד 2 כפיות חמאה מומסת או מרגרינה, ומניחים אותו בקערה. מכסים את הבצק במטלית נקייה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
תן לעלות במשך 2 שעות, או עד הוכפל בגודל.
13
Punch למטה את הבצק, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוףאגרוף
14
מגלגלים אותו לתוך מלבן 8 x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
15
מברשת עם הנותרים חמאה מומסת או מרגרינה. להביא צד אחד ארוך על פני זה, חופפים אותו במקום עם תפר על ידי כ 1 אינץ'. לחץ על הקצה בעדינות כדי לשמור אותו במקום. עם ידיים מקומטות, מקשיחות מעט את קצות כיכר לדחוף את הצדדים בעדינות יחד כדי תלוש אותו במרכז. כיכר סיים צריך להיות על 3 1/2 אינץ 'רחב ו 14 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
16
מניחים את כיכר הלחם על תבנית אפייה משוריינת, ומברישים אותה עם כל חמאה מומסת או מרגרינה שנותרה. להשאיר אותו במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הזהב וקשוח. מגניב על מתלה תיל. רגע לפני הגשת הסטולן, מנפה את הסוכר של הקונדיקטורים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור