Tagliatelle Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1094 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, פטריות פורצ'יני, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. מתכונים דומים: Tagliatelle Bolognese, ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות).
הוראות
1
לשחזר את הפטריות במים רותחים במשך 20 דקות עד רך, לנקז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
2
בסיר גדול בעל תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הוסף את pancetta ו saute במשך 2 דקות כדי לעבד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
4
מוסיפים את porcinis, בצל, סלרי, גזר ושום; ערבוב לשלב. זרקי פנימה את הקורנית, אורגנו, רוזמרין ועלי דפנה. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב, עד הירקות עדינים מאוד אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ירק
רוזמרין
גזר
אורגנו
סלרי
שום
בצל
טימין
5
להעלות את החום קצת ולהוסיף את חזיר הקרקע בשר בקר; חום עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הגושים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
6
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות והיין; מתבלים במלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום לכסות. לאט להתבשל במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. טעם שוב למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
רוטב
חלב
יין
7
כאשר אתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית " אל דנטה.")
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מסננים את הפסטה היטב לזרוק עם רוטב בולונז. מקלחת עם בזיליקום ולהעביר גבינה מגוררת סביב השולחן.