קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

Tres Leches עוגה

Tres Leches עוגה
זה עובד טוב כמו קינוח. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres leches עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' ולאחר מכן קו עם נייר קלף. משמנים את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי עם הקובץ המצורף להקציף, מקציפים את החלבונים ביצה עד מקציף. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה לפסגות נוקשות. מקציפים בחלמונים, 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם כל החלב ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד בודק מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 30 דקות. לקרר את העוגה מעט, על 10 דקות, ואז להתהפך על מגש עם 1 אינץ ' צדדים גבוהים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לנקב את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד עבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, חלב שהתאדה, 1 כוס שמנת כבדה וליקר תפוזים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את התערובת על העוגה בזמן חם. מכסים ומקררים עד קור, כ -3 שעות או לילה.
10
מערבבים את שארית 1 כוס שמנת כבדה ואבקת סוכר בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מורחים את הקצפת על גבי העוגה ומפזרים קינמון הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
לימון גומילימון גומי
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים