זה עובד טוב כמו קינוח. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' ולאחר מכן קו עם נייר קלף. משמנים את נייר הקלף.
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי עם הקובץ המצורף להקציף, מקציפים את החלבונים ביצה עד מקציף. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה לפסגות נוקשות. מקציפים בחלמונים, 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם כל החלב ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת
לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד בודק מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 30 דקות. לקרר את העוגה מעט, על 10 דקות, ואז להתהפך על מגש עם 1 אינץ ' צדדים גבוהים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לנקב את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד עבה.