תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kielbasan סופר בראטן ותבשיל כרוב כבוש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 694 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חלב, אטריות קלוסקי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו כרוב כבוש וקילבסה (סיר חרס), ביאלה קילבסה עם פירוגי וכרוב כבוש, ו נקניק מעושן בגריל עם כרוב כבוש ובצל. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות kluski במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לנקז ולהניח בצד.
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לטאטא בקמח, חרדל יבש ופלפל שחור; לבשל עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אבקת חרדל
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, ולהביא רוטב לבן לרתיחה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן, כדי להפוך את הרוטב חלק, עבה.