קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס קיכן

אגס קיכן
אגס Küchen עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך חלמון ביצה, אגסים בוסק בשלים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו קוצ'ן ענבים ואגסים קלויים, אגס-Cranberry Streusal Kuchen, ו אפרסק קוצ'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חלב 1 כפית סוכר מגורען בקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
להוסיף 1/4 כוס קמח, להכות במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים ביצה שלמה, חלמון, וניל, מלח, הנותרים 1/3 כוס סוכר לנצח עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה לערבב 1 1 1/4 כוסות הנותרים קמח. להגדיל את המהירות בינונית ולהוסיף חמאה, ולאחר מכן להמשיך להכות, לעצור גירוד בצד של קערה פעם או פעמיים, עד הבצק הוא מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, על 3 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לקלף אגסים, לחתוך לאורכו לשמונים, וליבה. לזרוק אגסים עם חמאה מומסת 2 כפות סוכר חום בכוס 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אגסים צלויים, מסתובב בעדינות ערבוב מדי פעם, עד רך קל קרמל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
להעביר אגסים לצלחת עם מרית מחוררת. מערבבים פירורי לחם לתבנית אפייה, מגרדים את כל החלקים החומים והחמאה, ולאחר מכן מעבירים לקערה. מערבבים אגוזי לוז, קינמון, ונותר 2 כפות סוכר חום לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
אגוזי לוזאגוזי לוז
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להעביר את הבצק למחבת springform ולהפיץ באופן שווה עם מרית גומי כדי לכסות את התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מפזרים חצי תערובת פירור על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. בעדינות לזרוק אגסים קלויים עם שאריות פירור תערובת לפזר אגסים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם ללא טיוטה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
אופים, חשוף, עד המשרד למגע וחום זהוב עמוק, כ 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה, 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הצד של פאן. מגניב בקושי חם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)