אגס קיכן
אגס Küchen עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך חלמון ביצה, אגסים בוסק בשלים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו קוצ'ן ענבים ואגסים קלויים, אגס-Cranberry Streusal Kuchen, ו אפרסק קוצ'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חלב 1 כפית סוכר מגורען בקערת המיקסר.
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
להוסיף 1/4 כוס קמח, להכות במהירות בינונית עד בשילוב.
מוסיפים ביצה שלמה, חלמון, וניל, מלח, הנותרים 1/3 כוס סוכר לנצח עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה לערבב 1 1 1/4 כוסות הנותרים קמח. להגדיל את המהירות בינונית ולהוסיף חמאה, ולאחר מכן להמשיך להכות, לעצור גירוד בצד של קערה פעם או פעמיים, עד הבצק הוא מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, על 3 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לקלף אגסים, לחתוך לאורכו לשמונים, וליבה. לזרוק אגסים עם חמאה מומסת 2 כפות סוכר חום בכוס 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר בשכבה 1.
אגסים צלויים, מסתובב בעדינות ערבוב מדי פעם, עד רך קל קרמל, כ 45 דקות.
להעביר אגסים לצלחת עם מרית מחוררת. מערבבים פירורי לחם לתבנית אפייה, מגרדים את כל החלקים החומים והחמאה, ולאחר מכן מעבירים לקערה. מערבבים אגוזי לוז, קינמון, ונותר 2 כפות סוכר חום לתוך פירורי לחם.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
להעביר את הבצק למחבת springform ולהפיץ באופן שווה עם מרית גומי כדי לכסות את התחתונה.
מפזרים חצי תערובת פירור על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. בעדינות לזרוק אגסים קלויים עם שאריות פירור תערובת לפזר אגסים על הבצק.
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם ללא טיוטה, 30 דקות.
אופים, חשוף, עד המשרד למגע וחום זהוב עמוק, כ 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה, 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הצד של פאן. מגניב בקושי חם או טמפרטורת החדר.