בטטה ומרק רוזמרין עם טוסט שום
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מלאי ירקות, בצל, שיני שום, בטטה. מתכונים דומים: שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, תפוחי אדמה מושלמים, כרישה ומרק בצל עם טוסט גבינת שום, ו שום ורוזמרין צ'יפס בטטה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול, ואז מטגנים את הבצל עד רך. קראש 2 שיני שום, להוסיף את הבצל, ואז מטגנים במשך 1 דקות יותר. מערבבים בטטה, ואז מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה. הפשיטו את העלים מאחד מנפירי הרוזמרין, ואז הוסיפו למחבת. מבשלים במשך 10 דקות עד תפוח האדמה הוא רך.
בינתיים, תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מניחים את הלחם על תבנית אפייה, ואז מברשת עם שמן זית. חותכים את שן השום הנותרת לשניים, ואז לשפשף את הצד לחתוך על הלחם יחד עם העלים מן sprig רוזמרין השני. עונה, ואז אופים במשך 10 דקות עד פריך וזהב.
השתמש בבלנדר יד כדי לטהר באופן גס את המרק, הוספת התזה של מים חמים אם זה נראה עבה מדי. מתבלים היטב, ואז שופכים לתוך קערות מחוממות ומגישים עם טוסטים.