אם יש לך עטיפות אגרול, שמן canolan, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו טוסט ריקוטה מוקצף עם אפרסק מהיר-ריבת פטל, חבילות אפרסק מהיר וקל, ו גלילי שמרים קלים מהירים (מתכונים דומים).
מורחים צד אחד של כל עטיפת אגרול עם כ 1 כף גבינת שמנת. גבינת שמנת למעלה עם 1 כף של תערובת מילוי העוגה. מקפלים את העטיפות על התערובת. להרטיב את הקצוות עם כמות קטנה של מים, ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מורחים
מים
גלול
ביצה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. זרוק את האגרול כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
בקערה, לערבב את ריבת פטל, דבש, ומים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
דבש
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להוסיף עוד מים לפי הצורך כדי לקבל סירופ כמו מרקם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
מים
7
מגישים את האגרול החם מעל גלידה, למעלה עם תערובת ריבת פטל, ומפזרים סוכר ' ממתקים.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.