אוכמניות מיובשות וביסקוטי שוקולד לבן
אוכמניות מיובשות וביסקוטי שוקולד לבן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 28. אם יש לכם כל מטרה קמח, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות חמוציות-ביסקוטי שוקולד לבן, ביסקוטי אוכמניות שוקולד לבן, ו שוקולד לבן-ביסקוטי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
שלב 2 1/2 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; לטאטא להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר, חמאה, 2 ביצים תמצית שקדים בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מערבבים בתערובת קמח, ואז חמוציות מיובשות. מחלקים בצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חתיכה לתוך 2 1/2 אינץ 'רחב, 9 1/2 אינץ' ארוך, 1 אינץ ' -יומן גבוה.
העבר את שני היומנים לתבנית אפייה מוכנה, ריווח שווה.
לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה עד קצף; מברשת ביצה לבן זיגוג על גבי הצדדים של כל יומן.
אופים יומני עד חום זהוב (יומנים יתפשטו), על 35 דקות. מגניב לגמרי על הסדין על המדף. לשמור על טמפרטורת התנור.
העבר יומנים למשטח העבודה. בטל קלף. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומני באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב. סדר פרוסות, לחתוך בצד למטה, על אותו גיליון.
אופים 10 דקות; להפוך ביסקוטי נגמר.
אופים עד רק מתחיל צבע, על 5 דקות.
מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול מעל מים רותחים עד חלקה.
הסר מעל מים. בעזרת מזלג, טפטוף שוקולד על ביסקוטי.
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. להקפיא במיכל אטום. הפשרה בטמפרטורת החדר.)