אוסף לזניה פורטובלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 97%. נסו אוסף לזניה פורטובלו, אוסף לזניה, ו אוספי לזניה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מבשלים את האטריות לאל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים אותם היטב ומורחים אותם על נייר אלומיניום או נייר שעווה כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה וכל הנוזלים התאדו, כ -5 דקות. מתבלים ב 1/4 כפית מהמלח. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מרוטב העגבניות ומבשלים במשך 2 דקות. בקערה בינונית שלבו את גבינת הריקוטה, התרד, הביצה, 1/4 כפית המלח הנותרת, כמה סיבובי פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
רוטב עגבניות
פטריות
תרד
מוסקט
פלפל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מורחים 1 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מורחים כ -2 כפות מתערובת הריקוטה על אטריות לזניה. למעלה עם כ 1 1/2 כפות של תערובת פטריות, לגלגל את אטריות ומניחים אותו לתוך צלחת אפייה. חזור על הפעולה עם שאר האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פסטה
גבינת ריקוטה
מורחים
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מורחים את רוטב 1 1/2 הכוסות הנותר על גלילי הלזניה. למעלה עם הגבינות המגורדות, מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
10
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
12
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
13
מוסיפים את רסק העגבניות, האורגנו המיובש, העגבניות השלמות ועלה הדפנה, ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.