אורז בסמטי עם הל שחור וסיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אורז בסמטי עם הל שחור וסיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 10 אוהדים. גשו לסופר וקנו צ'ילי, מיץ ליים, אורז עם גרגרים ארוכים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף ובזמטי אורז Pilau עם זעפרן, תרד, הל, קערות קארי עוף קוקוס מתובל עם אורז באסמטי הל, ו אורז בסמטי כוסברה-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול על בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את השמן. כאשר הוא מתחיל לנצנץ, להוסיף את צ ' יילס ואת תרמילי הל שחור ומערבבים כל הזמן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את האורז ומערבבים כך שמן מעילים כל גרגר. לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע דבק, כמו האורז ייתן הרבה עמילן. כאשר הקצוות של הדגנים הפכו שקופים והמרכזים לבנים חלביים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, ומכסים, הופכים את החום עד בינוני.
לאחר 25 דקות, השאיר את המכסה ולבדוק את האורז. בהתאם לעסיסיות של הבצלים שלך ואת השלוש של האורז שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים או לתת קצת להתאדות עודף.
מוסיפים מלח לפי הטעם, משחררים את האורז תקוע מהחלק התחתון של המחבת, ומוסיפים את מיץ הסיד.
תן לאורז להתקרר מעט לפני ההגשה.