אורז בקארי עם פורל מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז בקארי עם פורל מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 431 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. מתכונים דומים: אורז מטוגן עם טרוטה מעושנת, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו פורל מעושן.
הוראות
שים את הביצים בסיר בינוני לכסות עם מים על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה, ואז להסיר מן החום ולתת לעמוד 10 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת אבקת קארי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות והאורז ומבשלים, מערבבים, עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ -2 דקות.
להוסיף 2 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שרוב הנוזל נספג והאורז רך, כ -15 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
לקלף ורבע את הביצים. לזרוק את הירוקים המעורבים עם מיץ לימון, את הנותרים 1/2 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה. מחלקים את תערובת האורז בין צלחות העליון עם פורל מעושן וביצים.