קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

אורז בר ומרק פטריות

אורז בר ומרק פטריות
אורז בר ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת מתוקה, אורז, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: אורז בר-מרק פטריות, אורז בר עם מרק פטריות, ו אורז בר ומרק פטריות.

הוראות

1
שים אורז בר, מלח, ו 8 כוסות מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה יציבה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, לשים פורצ ' יני בקערה קטנה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו לשבת עד רך, כ -15 דקות.
5
בסיר גדול, לבשל 1 כף. חמאה ופנצ ' טה מעל חום בינוני-גבוה עד שהבשר הופך חלק משומן והופך ורוד בהיר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הוסף פטריות כפתור וכרישה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לתת את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
בינתיים, להרים פורצ ' יני מנוזל עם כפית מחוררת (הזמנת נוזל), קוצצים דק, ולהוסיף לסיר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מפזרים ירקות ופנצ ' טה עם קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד הקמח מתחיל להיצמד לתחתית הסיר (לגרד אותו ככל האפשר תוך ערבוב).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים יין, נוזל שמורות מן השריית פורצ ' יני (לשפוך לאט כדי להשאיר כל חצץ מאחור), ומרק. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
בינתיים, לשלב 4 כפות שנותרו. חמאה, פטרוזיליה ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
11
מוסיפים אורז בר שמור לתערובת ירקות ומבשלים 10 דקות. מערבבים שמנת ומבשלים עד חם, על 1 דקה. מחלקים מרק בין 8 קערות ומגישים חם, עם מנה של חמאת פטרוזיליה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק