קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

אורז ואפונה

אורז ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז ואפונה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 5 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, קורנית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: אורז מעורר השראה: ריזוטו אורז פרמזן סקווש עם אספרגוס & אפונה ירוקה (ללא גלוטן), אורז ואפונה, ו אורז עם שקדים ואפונה.

הוראות

1
לשטוף את השעועית ביסודיות ולמקם אותם בסיר בגודל בינוני עם חלב קוקוס, פלפל שחור, בצל ירוק וקורנית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 1 עד 2 שעות, או עד השעועית הם כמעט מכרז (הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חלב קוקוסחלב קוקוס
בצל ירוקבצל ירוק
שעועיתשעועית
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את הקורנית (אם באמצעות גבעולים שלמים) בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
טימיןטימין
3
מוסיפים את האורז והמלח. במידת הצורך, להוסיף עוד מים כך הנוזל הוא 1 אינץ ' מעל האורז. מביאים אותו לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות. Fluff אותו עם מזלג. גרגרי האורז צריך להפריד בקלות ולא להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;