אורז מטוגן בסגנון אי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז מטוגן בסגנון אי. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 152 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רוטב צדפות, ביצים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אורז ושעועית בסגנון האי, אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו אורז מטוגן בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את בשר ארוחת הצהריים ונקניק. הניחו בצד, ושפכו את הביצים החבולות למחבת החמה. לטרוף את הביצים, ולהניח בצד.
מחממים 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, ומערבבים את האורז. לזרוק את האורז עם השמן החם עד מחומם דרך ומתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים את אבקת השום, זורקים את האורז במשך 1 דקות נוספות כדי לפתח את טעם השום, ומערבבים את ארוחת הצהריים בשר, נקניק, ביצים מקושקשות, אננס, ורוטב צדפות. מבשלים ומערבבים עד שרוטב הצדפות מכסה את האורז ומרכיבים אחרים, 2 עד 3 דקות, מערבבים את הבצל הירוק ומגישים.