אורז מטוגן ים תיכוני
אורז מטוגן ים תיכוני עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אורז, גבינת פטה, לבבות ארטישוק מושרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום בשמן החם עד ריחני ומתחיל חום, כ 2 דקות. מערבבים באורז; לבשל עד שהאורז חם ודגנים נפרדים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות יותר.
מוסיפים תרד ומבשלים עד מחומם דרך, 3 דקות יותר.
מערבבים לבבות ארטישוק ופלפלים אדומים קלויים לתערובת אורז ומבשלים 2 דקות; מערבבים בגבינת פטה, מסירים מהחום ומגישים מיד.