אורז פילאף
אורז Pilaf עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, פלפל, רוזמרין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו אורז סיר אורז פילאף.
הוראות
ממיסים את החמאה עם שאלוט בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה בחמאה. הגבר את החום לגובה בינוני.
בואו לבשל את האורז עד קלוי, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות יותר.
מערבבים במרק, עלה דפנה ורוזמרין. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, כיסוי, ומבשלים עד שכל המרק נספג על ידי האורז והאורז הוא רך, על 15 עד 18 דקות.
הסר מהחום ולתת להגדיר במשך 5 דקות. השליכי את הרוזמרין ואת עלה המפרץ. מקציפים את האורז במזלג ומגישים.