אורצ'ייט עם ירקות, שעועית גרבנזו וסלטה ריקוטה
צריך מנה עיקרית צמחונית? אורצ'ייט עם ירקות, שעועית גרבנזו וסלטה ריקוטה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. לכו לחנות ואספו אורצ'יטה, גבינת סלטה ריקוטה, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 26 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: אורצ'ייט עם ירקות, שעועית גרבנזו וסלטה ריקוטה, אורצ'ייט עם עגבניות שרי, מיורן וסלטה ריקוטה, ו ירקות נבולים עם סלטה ריקוטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים כ -1 כוס ממי הפסטה.
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ריחני ומשחים קלות, כ -2 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את השום וזורקים.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ומבשלים עד שהוא נבול. בקבוצות מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול.
מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים 5 דקות. כבה את האש.
מוסיפים את הפסטה, 1/2 מהגבינה וגרידת הלימון. זורקים היטב ומדללים את הרוטב עם מעט מי פסטה, במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את הגבינה הנותרת ומגישים.