אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו כתרים של ברוקולי, שמן בוטנים, אודון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי, קופסת בנטו טופו מוקפצת עם אטריות שומשום סובה וג'ינג'ר-גזר ברוקולי, ו פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות.
הוראות
חותכים את הטופו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. כתם היטב בין כמה שכבות של מגבת נייר או מגבות תה נקי, ולאחר מכן לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה ולנקז.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת מוקפץ, ווק, או מחבת גדולה במיוחד.
מוסיפים את הטופו ומערבבים על אש בינונית גבוהה עד הזהב ברוב הצדדים; להעביר צלחת.
מערבבים את הברוקולי וכ -1/4 כוס מים במחבת מוקפץ. מכסים ואדים עד שהברוקולי רך-פריך.
מוסיפים את הטופו ואת האטריות מבושלות למחבת יחד עם רוטב מוקפץ. לזרוק בעדינות וביסודיות. המשך לבשל רק עד שהכל מחומם דרך, ומגישים.
אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי (דף זה)
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
נאוה אטלס היא המחברת של תשעה ספרי בישול, כולל ספר הבישול המשפחתי הצמחוני, הגורמה הצמחונית בת ה-5 המרכיבים ומרקים צמחוניים לכל עונות השנה. היא מתגוררת באזור עמק הדסון של ניו יורק עם בעלה ושני בנים בגיל העשרה (כל טבעונים).