אטריות ראמן מטוגנות בסגנון אסייתי
. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו אמן סלט בסגנון אסייתי ראמן, Kicked Up אטריות ראמן-קונג פאו סגנון, ו אטריות ראמן מוקפצות (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת Asiago גרוסה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק רוטב צ'ילי ממותק 1 1 קילו קישואים, שום קצוץ, מפוצל 1 חבורה בצל ירוק (חתוך לסנטימטרים½) 2 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פלפל 2 חבילות אטריות ראמן (טעם מזרחי) 0 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. פתיתי פלפל אדום 2 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קנולה או שמן צמחי 2 ריבס, קצוץ טרי או קפוא רוטב ווסטרשייר יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן אטריות ראמן ניתן לזווג עם ריזלינג, סאקה, וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.