קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

איב פודינג

איב פודינג
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? איב פודינג יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 236 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך תמצית וניל, חמאה, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ההתמכרות של איב , עכברים לערב חג המולד , ונוצץ של ערב השנה החדשה .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
סחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובהסחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובה
עוגיות פרוסות סוכר ורודותעוגיות פרוסות סוכר ורודות
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדום
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
תחרת ליקריץתחרת ליקריץ
3
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח ואגוז המוסקט; להוסיף לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה תפוחים ותמרים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
תאריכיםתאריכים
קרקר גרהם שלם, חצויקרקר גרהם שלם, חצוי
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
4
מעבירים לתבנית 8 כוסות פודינג משומנת היטב; כיסוי.
5
מניחים תבנית על רשת בסיר עמוק; הוסף 1 אינץ' מים חמים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
צנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועותצנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועות
6
מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים למשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
7
הסר תבנית מהסיר; לתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועותצנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועות
8
בסיר קטן כבד מערבבים את הביצים, הסוכר והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובהסחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובה
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
תחרת ליקריץתחרת ליקריץ
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין פטל או תות2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
9
מחממים על אש נמוכה תוך כדי טריפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות, כ-4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ
10
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
11
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פרוסות סוכר ורודותעוגיות פרוסות סוכר ורודות
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדום
12
מוסיפים וניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק מיניאטוריצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק מיניאטורי
תחרת ליקריץתחרת ליקריץ
13
פתח פודינג על צלחת הגשה; לחתוך לקוביות.
14
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שום טחון1 כף שום טחון

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "