איטלקי ספגטי לאפות
המתכון איטלקי ספגטי אופים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפל, אורגנו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו קציצות ספגטי איטלקיות, בקר איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את הבקר, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הפפרוני, הפטריות, הזיתים והתבלינים.
כפית 1 כוס תערובת בשר לתוך כל אחד משני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים.
שכבה עם ספגטי ותערובת הבשר שנותרה.
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את התבשיל שנותר, ללא כיסוי, בחום של 350 דקות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מחומם.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.