איך להכין סלמון בקלף
איך להכין סלמון בקלף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-57 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 749 קלוריות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ספירס אספרגוס, תפוחי אדמה, פילה סלמון חתוך במרכז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 99%, וזה אדיר. מתכונים דומים: סלמון בקלף, סלמון בקלף וסלמון אפוי בקלף.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
קח שתי חתיכות נייר פרגמנט, מקפלים לשניים וחותכים חצי עיגול החל מכל קפל. הם צריכים להיראות דומים לצורת לב כשהם נפתחים. מצפים כל פיסת קלף בשמן זית משני הצדדים.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במי מלח; להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים אספרגוס, ומבשלים ללא מכסה עד לריכוך קל, כ-5 דקות.
מסננים במסננת, ואז מטבילים מיד במי קרח למשך מספר דקות עד שהם מתקררים כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר שהאספרגוס קר, מסננים היטב ומניחים בצד.
מניחים 1 פילה סלמון, מחצית מהאספרגוס וחצי מתפוחי האדמה באמצע צד אחד של נייר אפייה מוכן.
מפזרים מלח ופלפל ומזלפים שמן זית כתית מעולה. קפלו את החצי השני של העיגול מעל ואטמו את קצה הקלף על ידי יצירת קפלים חופפים סביב הקצה. בסוף, קפלו את הקמט האחרון בכיוון ההפוך מהשאר כדי להבטיח שהוא אטום. חזור על הפעולה עם החלק השני של הקלף המוכן ושאר החומרים.
מניחים שקיות על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים ל-5 דקות לפני שחותכים את הקלף. הסלמון עשוי כשהוא מתקלף בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "