קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות32
מגזין

אלטון-רוטב אדום

אלטון-רוטב אדום
מתכון אלטון רוטב אדום יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. רוטב זה יש 395 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני משרת 3 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שמן זית, פתיתי פלפל, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב החמוציות של אלטון בראון (רק טוב יותר), הגרסה שלי לרוטב העגבניות של אלטון בראון, ו הביסקוויטים של אלטון בראון.

הוראות

1
במסננת מעל סיר בינוני לא תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לתוך סיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מסננתמסננת
2
מוסיפים למיץ העגבניות את חומץ השרי, הסוכר, פתיתי הפלפל האדום, האורגנו והבזיליקום. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. ברגע שמתחילות להיווצר בועות על פני השטח, צמצמו לרתיחה. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל מסמיך לעקביות סירופ רופפת. סוחטים כל עגבנייה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים יוסרו. הניחו את העגבניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ שריחומץ שרי
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
סירופסירופ
3
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום בתבנית צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. מזיעים את המירפואה עד שהגזר רך והבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מוסיפים את העגבניות והצלפים לתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים תבנית צלייה על המדף האמצעי של התנור וצולים במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריכות להתחיל להשחים מעט בקצוות עם קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
6
מוציאים את התבנית מהברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
7
מניחים את התבנית מעל 2 מבערים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
8
מוסיפים את היין הלבן לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
עגבנייהעגבנייה
9
מכניסים את העגבניות לסיר עמוק או לקערה ומוסיפים את נוזל העגבניות המופחת לעגבניות. תערובת כדי הרצוי עקביות ולהתאים תיבול
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר