אלפרדו ביצה מקושקשת לאפות
אלפרדו ביצה מקושקשת לאפות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 308 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, תערובת מקורית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אפיית עוף אלפרדו, אלפרדו קישואים אופים, ו מאפה פסטה אלפרדו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 204°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק ותבלינים איטלקיים.
חותכים ב 4 כפות של החמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. בעדינות מערבבים ביצה 1; להפריש לציפוי.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, פלפל ופטריות בחמאה 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
הוסף ביצים מוכות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ביצים נקבעים; להסיר מן החום. מערבבים בעדינות ברוטב בייקון ואלפרדו.
אופים חשופים כ -15 דקות או עד ציפוי זהוב חום.