אלפרדו פטוצ'יני מילאנו
אלפרדו פטוצ'יני מילאנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, חוטי זעפרן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו הראשון, ו פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית.
מחממים את התנור לחום, כ -200 מעלות פ.מכניסים קערת הגשה גדולה או מגש, לפסטה, לתנור לחימום.
בסיר קטן על אש נמוכה מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הציר.
כשהמים רותחים מתבלים במלח, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה. רגע לפני הניקוז מוסיפים לסיר מצקת ממי הפסטה העמילניים עם ציר הזעפרן.
מוציאים את הקערה או הפלטה מהתנור ומפזרים עם טפיחות החמאה.
מוסיפים את הפסטה ויוצקים פנימה את נוזל הזעפרן.
מפזרים חצי גבינה וזורקים במשך 1 דקה.
מוסיפים עוד גבינה וממשיכים לזרוק עוד 1 עד 2 דקות. המשיכו לזרוק עד שהפסטה מצופה באופן שווה והגבינה נמסה למרק הזעפרן ויוצרת רוטב קרמי וזהוב קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.