קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו
אלפרדו פטוצ'יני מילאנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, חוטי זעפרן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו הראשון, ו פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים את התנור לחום, כ -200 מעלות פ.מכניסים קערת הגשה גדולה או מגש, לפסטה, לתנור לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בסיר קטן על אש נמוכה מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הציר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
תן תלול עד מוכן לשימוש.
6
כשהמים רותחים מתבלים במלח, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה. רגע לפני הניקוז מוסיפים לסיר מצקת ממי הפסטה העמילניים עם ציר הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זעפרןזעפרן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מוציאים את הקערה או הפלטה מהתנור ומפזרים עם טפיחות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוסיפים את הפסטה ויוצקים פנימה את נוזל הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מפזרים חצי גבינה וזורקים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
מוסיפים עוד גבינה וממשיכים לזרוק עוד 1 עד 2 דקות. המשיכו לזרוק עד שהפסטה מצופה באופן שווה והגבינה נמסה למרק הזעפרן ויוצרת רוטב קרמי וזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.