אמנון עם שעועית שחורה ותירס לשניים
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון עם שעועית שחורה ותירס, אמנון מצופה קמח תירס עם שעועית שחורה וסלסה, ו אמנון עם שעועית שחורה ותבלינים תירס.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים כדי להפוך תערובת שעועית תירס שחור; להפריש.
תרסיס מחבת בינונית לא דביקה עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים פילה עם מלח, מקום במחבת ומבשלים 3 דקות. הפוך פילה מעל; לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מניחים פילה על צלחות העליון כל אחד עם כ 3/4 כוס שעועית שחורה-תירס תערובת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס