אמפניידס בקר
אמפנדס בשר עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 486 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. 565 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שן שום, ביצים קשות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אמפנדס בשר, אמפנדס בשר, ו אמפנדס בשר.
הוראות
חותכים כל ביצה לרוחב לתוך 10 פרוסות דקות.
מבשלים בצל בשמן זית במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך.
מוסיפים שום, כמון, אורגנו ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בשר בקר ומבשלים, לשבור גושים עם מזלג, עד שכבר לא ורוד, על 4 דקות.
מוסיפים צימוקים, זיתים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ועגבניות עם מיץ שמורות, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם אבל התערובת היא עדיין לחה, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 200°f עם מתלה באמצע.
להניח גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה dampened (כדי לעזור לשמור על פלסטיק במקום), ולאחר מכן לרדד דיסק empanada על לעטוף פלסטיק למדוד כ 6 אינץ'.
מניחים 3 כפות תערובת בשר על הדיסק ועל גבי עם 2 פרוסות ביצה. להרטיב את הקצוות של הדיסק עם מים לקפל מעל כדי ליצור חצי עיגול, ואז crimp עם מזלג. תכין עוד אמפנדס באותו אופן.
חום שמן צמחי 3/4 אינץ 'במחבת עמוקה 12 אינץ' מעל חום בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום. אמפנדס פריי, 2 או 3 בכל פעם, פונה פעם אחת, עד פריך וזהב, 4 עד 6 דקות לכל אצווה.
מעבירים למחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור. להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.
אמפנדס יכול להיות מוברש עם שמן ואפה על תבנית אפייה משומנת בתנור 218° עד זהב, כ 10 דקות. (הם לא יהיו פריכים כמו אמפנדס מטוגנות.)