אספרגוס-מוקפץ של המאהב
המוקפץ של חובב האספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.52 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 307 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם חצאי חזה עוף, נתחי אספרגוס, תרכיז מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו מוקפץ בקר וכרוב, סטייק שומשום מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או בווק מחממים 2 כפות שמן. מוקפץ סלרי על אש בינונית - גבוהה במשך 1 דקה.
מוסיפים אספרגוס ובצל; מערבבים 3-5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך.
מעבירים לקערה; מניחים בצד.
מוסיפים למחבת את השמן שנותר. עוף מוקפץ, קליפת תפוז ושום במשך 3-4 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
שלב את עמילן התירס, המים, מיץ התפוזים, תרכיז מיץ התפוזים ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת יחד עם ירקות שמורים. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות או עד שהרוטב מסמיך וירקות מחוממים. מערבבים שקדים.