קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות
אספרגוס עטוף הבלעדית עם טנג'רין Beurre Blanc עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 347 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פילה פלאונדר, אספרגוס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת 13 על ידי 9 אינץ מחבת צלייה עם כמה חמאה מומסת, ואז מפזרים שאלוט ו גרידה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
לקצץ אספרגוס כ 7 אינץ 'ארוך, ואז לקלף חניתות החל מ 2 אינץ' מתחת לקצה של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
מסדרים פילה דגים, הצדדים עור למעלה, על משטח עבודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
5
שכב 5 או 6 אספרגוס בניצב על פני פילה 1 לעטוף דגים סביבם כדי לעשות חבילה. חזור עם שאריות פילה ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
העברת חבילות, צדי התפר למטה, כדי צליית מחבת ומברשת דגים עם הנותרים חמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך ואספרגוס הוא פריך במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מרתיחים מיץ מנדרינה עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד מופחת על 2 כפות, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, ואז לטאטא 1 כף חמאה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את החמאה שנותרה, 1 כף בכל פעם, מטילים כל הזמן, מוסיפים כל פיסה לפני הקודמת נמסה לחלוטין, ומרימים מחבת מחום מדי פעם לתערובת קרירה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ומערבבים במלח, קאיין, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
להעביר דגים עם מרית מחוררת למגש ומיצים במחבת מילואים. מכסים דגים בנייר כסף. להשליך גרידה, ואז לשפוך מיצי מחבת לתוך מחבת 10 אינץ ' ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת על 2 כפות, על 2 דקות. בהדרגה להקציף לתוך beurre blanc.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר, ולאחר מכן רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.