אספרגוס קלוי וקסדיות בצל אדום
צריך מתאבן צמחוני? אספרגוס קלוי וקסדיות בצל אדומות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 1016 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. לכו לחנות ותביאו אספרגוס, צ'יפוטלה צ' ילי באדובו, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, אספרגוס קלוי וקסדיות פטריות עם גבינת עיזים, ו אספרגוס צלוי מחבת עם בצל אדום ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך quesadillas: מחממים תנור ל 500 מעלות F.
במחבת אפייה רדודה גדולה, לזרוק אספרגוס עם 1 1/2 כפיות שמן ומלח ופלפל, לפי הטעם, עד מצופה היטב.
בקערה גדולה לזרוק בצל עם 1 1/2 כפיות שמן עד מצופה היטב ולסדר אותם סביב אספרגוס. ירקות צלויים בשליש התחתון של התנור, מחבת רועדת מדי פעם עד רך משחימים קלות, על 10 דקות.
משמנים תבנית אפייה גדולה. על הסדין, לארגן 4 טורטיות בשכבה אחת ולחלק ירקות, פלפל ג ' ק, כוסברה ביניהם. מכסים טורטיות 4 הנותרים.
מברשת טורטיות העליון עם הנותרים 2 כפות שמן quesadillas broil על 3 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות. עם מרית מתכת, להפוך quesadillas מעל, ו broil עד חום זהוב, על 2 דקות.
הפוך מטבל שמנת חמוץ צ ' יפוטלה סיד בעוד מטבל quesadillas.
בקערה קטנה, מערבבים צ ' ילה ומיץ ליים לתוך שמנת חמוצה עד בשילוב היטב. מטבל עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר מכוסה. עושה בערך 1 כוס.
חותכים quesadillas לתוך פלחי ומגישים עם מטבל.