קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

אפוי זיטי

אפוי זיטי
המתכון אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 878 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פרמזן, 4 בצל, נקניקיות חריפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו אפוי זיטי, אפוי זיטי, ו אפוי זיטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים בנדיבות, ומרתיחים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, רכה אך עדיין מעט יציבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים.
5
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב המרינרה, המוצרלה הקוביות, חצי גבינת הפרמזן, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
6
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים את החלק העליון של הפסטה במוצרלה הפרוסה, ומפזרים את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד להשחמה קלה וחמה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד.
9
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הנקניק עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את העגבניות ואת ענפי העשבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
הסר וזורק את ענפי העשבים. מערבבים פנימה את המלח ומתבלים בפלפל, לפי הטעם. השתמש עכשיו או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים