המתכון אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 878 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פרמזן, 4 בצל, נקניקיות חריפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו אפוי זיטי, אפוי זיטי, ו אפוי זיטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים בנדיבות, ומרתיחים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, רכה אך עדיין מעט יציבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים.
5
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב המרינרה, המוצרלה הקוביות, חצי גבינת הפרמזן, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 (U-12) שרימפס
פסטה מבושלת
תפוח אדמה נא מגורר
6
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים את החלק העליון של הפסטה במוצרלה הפרוסה, ומפזרים את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד להשחמה קלה וחמה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד.
9
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הנקניק עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את העגבניות ואת ענפי העשבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
הסר וזורק את ענפי העשבים. מערבבים פנימה את המלח ומתבלים בפלפל, לפי הטעם. השתמש עכשיו או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.