אפונה פסטה
אפונה פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: שני אפונים בפסטה., פסטה עם חזיר ואפונה, ו אפונה ופסטה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בעוד מי פסטה רותחים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים בצל בשמן עד רך. מערבבים במלח, פלפל, רוטב עגבניות, מים ואפונה. להפחית את החום ומבשלים עד פסטה נעשה.
מערבבים פסטה מבושלת לתערובת עגבניות. להגביר את החום ולהביא לרתיחה בקצרה.
הסר מהחום, מערבבים בגבינה, מכסים ולתת לנוח 10 דקות.