אפונה שדה עם במיה ונקניק אנדויל
אפונה שדה עם נקניק Okran ו Andouille הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדוויל, מלח ופלפל, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו נקניק אנדויל ועוף גאמבו עם במיה מטוגנת, אפונה שחורה ואורז עם נקניק אנדויל, ו אפונה דרומית (מתכונים דומים).
הוראות
סאוט אנדויל בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים אפוני שדה ומים כדי לכסות 1 אינץ ' מעל אפונה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 20 דקות.
הוסף במיה; כיסוי ומבשלים 5 דקות או עד במיה ואפונה מכרז. מערבבים בזיליקום ומלח ופלפל לפי הטעם.
להעביר צלחת הגשה; לשרת עם כף מחורץ.
הובא לשולחן על ידי מחבר ספר הבישול ויטני מילר (אירוח מודרני).