אפיית ספגטי עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, רוטב ספגטי, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, וזה טוב. נסו אפיית ספגטי עוף, אפיית ספגטי עוף ואפיית ספגטי עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לשטוף ולנקז. לזרוק עם 1/4 כוס שמן; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, הפלפלים הירוקים והקישואים בשארית השמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את רוטב הספגטי, רוטב העגבניות והזיתים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. מערבבים פנימה עוף ומרק.