קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות19
מגזין

אפיית ספגטי עוף

אפיית ספגטי עוף
אפיית ספגטי עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, רוטב ספגטי, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, וזה טוב. נסו אפיית ספגטי עוף, אפיית ספגטי עוף ואפיית ספגטי עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לשטוף ולנקז. לזרוק עם 1/4 כוס שמן; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, הפלפלים הירוקים והקישואים בשארית השמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את רוטב הספגטי, רוטב העגבניות והזיתים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. מערבבים פנימה עוף ומרק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
מניחים 2-1/4 כוסות ספגטי כל אחת בשלושה 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה. מעל כל אחד מהם 4 כוסות רוטב ו-1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
שכבה עם 2-1/4 כוסות ספגטי ו-2 כוסות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.