אפיית עוף מוקפץ
אם יש לכם ערמוני מים, מרק עוף, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . מתכונים דומים: עוף מוקפץ , עוף מוקפץ , ו- Chicken Stir Fry .
הוראות
מניחים אורז ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
שכבות עם ערמוני המים, העוף והירקות.
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 25 דקות או עד שהאורז רך.