קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

אפיית עוף מוקפץ

אפיית עוף מוקפץ
אם יש לכם ערמוני מים, מרק עוף, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . מתכונים דומים: עוף מוקפץ , עוף מוקפץ , ו- Chicken Stir Fry .

הוראות

1
מניחים אורז ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שכבות עם ערמוני המים, העוף והירקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
3
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 25 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן