אפרסק הפוך עוגה
עוגת אפרסק הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת בצד, אבקת אפייה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז מחבת עוגה 8 אינץ', ואז בשורה אותו עם סיבוב קלף 8 אינץ', גם משומן.לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים. עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. פורסים כל אפרסק לשניים, מסירים את הבור וחותכים כל חצי לפלחי גודל מתאימים.הכן את התוספת. ממיסים את החמאה ואת הסוכר החום.
יוצקים את התערובת, בעוד עדיין חם, על החלק התחתון של מחבת העוגה מרופדת. מסדרים את פרוסות האפרסק בתבנית מעגלית אטרקטיבית בכל רחבי תחתית המחבת. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את הבלילה.מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F. קרם חמאה וסוכר יחד עד אור וקרם. הכה בביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מוסיפים וניל וגרידת תפוזים. לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד. להאט את המיקסר ולהוסיף לאט את הקמח לסירוגין עם 2 כף חלב.
מורחים את הבלילה על האפרסקים ואופים את העוגה במשך 50 דקות או עד חום זהוב, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. אם יש לו דבשת גדולה במיוחד במרכז לחתוך את זה עם סכין משונן. תקבל מצגת טובה יותר אם העוגה יושבת שטוחה ומוצקה. מניחים צלחת הגשה מעל החלק העליון של מחבת העוגה. באמצעות כפפות מטבח כי המחבת עדיין יהיה חם למדי, להפוך את caked במהירות.
תן לו לשבת ללא הפרעה עד שאתה בטוח שהוא הסיר את עצמו מהחלק התחתון של המחבת.
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. ייתכן שיהיה עליך להתאים מעט את האפרסקים כדי להפוך את המצגת יפה ככל האפשר.
מגישים חם עם קצפת ממותק בקושי בצד.