קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק הפוך עוגה

אפרסק הפוך עוגה
עוגת אפרסק הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת בצד, אבקת אפייה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז מחבת עוגה 8 אינץ', ואז בשורה אותו עם סיבוב קלף 8 אינץ', גם משומן.לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים. עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. פורסים כל אפרסק לשניים, מסירים את הבור וחותכים כל חצי לפלחי גודל מתאימים.הכן את התוספת. ממיסים את החמאה ואת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את התערובת, בעוד עדיין חם, על החלק התחתון של מחבת העוגה מרופדת. מסדרים את פרוסות האפרסק בתבנית מעגלית אטרקטיבית בכל רחבי תחתית המחבת. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את הבלילה.מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F. קרם חמאה וסוכר יחד עד אור וקרם. הכה בביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
3
מוסיפים וניל וגרידת תפוזים. לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד. להאט את המיקסר ולהוסיף לאט את הקמח לסירוגין עם 2 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים עד בשילוב.
5
מורחים את הבלילה על האפרסקים ואופים את העוגה במשך 50 דקות או עד חום זהוב, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. אם יש לו דבשת גדולה במיוחד במרכז לחתוך את זה עם סכין משונן. תקבל מצגת טובה יותר אם העוגה יושבת שטוחה ומוצקה. מניחים צלחת הגשה מעל החלק העליון של מחבת העוגה. באמצעות כפפות מטבח כי המחבת עדיין יהיה חם למדי, להפוך את caked במהירות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
תן לו לשבת ללא הפרעה עד שאתה בטוח שהוא הסיר את עצמו מהחלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. ייתכן שיהיה עליך להתאים מעט את האפרסקים כדי להפוך את המצגת יפה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים חם עם קצפת ממותק בקושי בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת