קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטונס

אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטונס
אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטונס הוא מזנון סיני. מתאים ל-25 ומחיר 34 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו עטיפות וונטון, ביצה, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטונס , טארט אפרסק עם בזיליקום ומסקרפונה , וברוסקטה מסקרפונה אפרסק ואגוזי לוז .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מגלענים את האפרסקים וחותכים לקוביות קטנות כדי להניב 2 כוסות. הערת הטבח: אם האפרסקים בשלים, תזדקקו ל-2 בלבד, אבל אם הם עדיין מעט יציבים, ייתכן שתצטרכו 3 כדי להניב את 2 הכוסות הדרושות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
3
בסיר קטן מבשלים את האפרסקים והסוכר על אש בינונית עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפהצדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
ציוד שתשתמש בו
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/23 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים בקערה בינונית את גבינת המסקרפונה ואגוזי הפקאן הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
6
מוסיפים את האפרסקים המבושלים לתערובת המסקרפונה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אפרסקאפרסק
7
במחבת בגודל בינוני עם תחתית כבדה או בטיגון עמוק, מחממים את השמן ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
Panko טחון דקPanko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
8
בקערה, טורפים את הביצה לשטיפת הביצים. שמור את עטיפות הוונטון מתחת למגבת לחה כדי למנוע מהן להתייבש. עובדים 1 על 1, מניחים עטיפת וונטון על קרש החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
9
מניחים כף גדושה (בעזרת 2 כפות כדי לגרד את התערובת) תערובת אפרסק-מסקרפונה במרכז עטיפת הוונטון, מוודאים שיש לכם אגוזי פקאן בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
אפרסקאפרסק
10
מברישים את שטיפת הביצים לאורך 2 הצדדים העליונים של הוונטון, ולאחר מכן מקפלים למשולש, סוחטים החוצה כמה שיותר אוויר. יותר מדי אוויר במילוי יגרום לוונטון להתפוצץ בזמן הטיגון. לחץ כדי לאטום את הקצוות. מרפדים את הוונטונים המוגמרים על צלחת ומכסים במגבת לחה נוספת עד שהם מוכנים לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
11
עובדים בקבוצות של 3, מטגנים בעדינות את הוונטונים עד להזהבה, כ-2 דקות מכל צד.
12
מוציאים את הוונטונים לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
מרכיבים שתצטרך
Panko טחון דקPanko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
13
מעבירים לצלחת הגשה ומפדרים בסוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב2 כפיות חלב
14
מגישים חם.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.