ארוחת יום ראשון: צדפות צרובות עם עדשים
ארוחת יום ראשון: צדפות צרובות עם עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, מלח כשר ופלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו יום ראשון ארוחת ערב: חזה ברווז צרוב Compote משמש, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, ואז מוסיפים עדשים, מלאי (או מים) וקמצוץ כמון. מבשלים בעדינות עד העדשים רכים ונוזל נספג, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
במחבת גדולה לא מקל sauté, מחממים שמן זית על חום גבוה עד עישון קל, ואז מפזרים את הצדפות עם מלח.
תוסיף חלק קטן מהצדפות, אבל אל תצופף את המחבת. מבשלים עד לתחתית של צדפה הוא חום ומתחיל לפריך, על 3 דקות, ואז להעיף ולבשל עד צדפה מגיע doneness הרצוי. חזור עם צדפות שנותרו לשרת על גבי עדשים, עם כוס גדולה של יין לבן.