ארוחת ערב: נקניק איטלקי חריף עם כריך פלפלים
ארוחת ערב: נקניק איטלקי חריף עם פלפלים כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לחמניות hoagie, אורגנו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ארוחת ערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי רבה, ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה, ו כריך נקניק איטלקי וסנדוויץ ' פונטינה עם בצל, פלפלים, שומר ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הנקניקיות, ומבשלים במשך כמה דקות בכל צד עד שהם משחימים היטב. תניח את הנקניק בצד.
מוסיפים את החמאה יחד עם הבצל האדום, פלפלים, אורגנו ובזיליקום. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. מבשלים כ 5 עד 7 דקות, או עד הבצלים רכים.
יוצקים את היין למחבת, מוסיפים את הנקניק בחזרה, מכסים, והופכים את החום בינוני נמוך. מבשלים במשך כ 15 דקות, או עד הנקניקיות מבושלות לחלוטין.
מגישים את הנקניקיות בלחמניות hoagie, העליון עם הפלפלים.