ארוחת ערב: סלמון Charmoula
לכו לחנות ותרימו פלפל קאיין טחון, פטרוזיליה, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלמון ואפונה Tagliatelle, ארוחת ערב: סלמון רדוד שלוק, ו ארוחת ערב: שמן זית-סלמון עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון קטן לשלב כוסברה, פטרוזיליה, שום, ומיץ לימון. תהליך לטחון ביסודיות שום ועשבי תיבול.
מוסיפים תבלינים ושמן זית ומעבדים עד לשלב ביסודיות לתוך משחה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
עונת סלמון עם מלח ופלפל, ולהפיץ מחצית ממרח charmoula על הדגים. אפשר להשרות במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 204°.
על תבנית אפייה, להניח סלמון על רדיד אלומיניום ולהניח פרוסות לימון על גבי הדג. מכסים בשרמולה הנותרים ומוסיפים כמות קטנה של מים לפני קיפול דגים לתוך כיס. צולים בתנור במשך 8 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולהמשיך צלייה עד דגים מבושלים דרך, עוד 8-10 דקות בהתאם לעובי של הדג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.