ארטישוק, נקניק, ומילוי גבינת פרמזן
ארטישוק, נקניק, ומילוי גבינת פרמזן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בצל, קוביות לחם שאור, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארטישוק, נקניק ופרמזן מלית (פחמימות נמוכות), מלית פטריות ארטישוק פרמזן, ו ארטישוק פרמזן מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מחלקים לחם בין 2 גיליונות אפייה.
אופים עד קוביות יבש אבל לא קשה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק ו sauté עד מבושל דרך, לשבור עם גב של מזלג, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי ושום. מוקפץ עד סלרי הוא רך, כ -10 דקות.
מערבבים בארטישוק, טימין, מנטה; sauté 2 דקות יותר.
העברת תערובת נקניק לקערה גדולה. (תערובת לחם ונקניק יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד. אחסן לחם בטמפרטורת החדר. מקררים תערובת נקניקיות ומחממים לפושר לפני שנמשיך.)
להוסיף לחם לתערובת נקניק; לזרוק להתמזג היטב.
מערבבים בגבינה, ולאחר מכן 1 מרק כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מילוי רופף חלל ראשי וחלל הצוואר של טורקיה עם מלית.
מוסיפים מספיק מרק כדי להישאר מלית להרטיב מעט (1/4 כוס 3/4 כוס, בהתאם לכמות הנותרים מלית). בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית בצלחת-לצד טורקיה או בזמן טורקיה נחה — עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית בצלחת.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
הוסף מספיק מרק נוסף כדי מלית להרטיב (3/4 כוס 1/4 כוסות).
העברת מלית צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים עד מחומם דרך, כ 40 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא קצת פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.