קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק

ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימון, פלפל וגבינת ג'ק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק, ארטישוק לתינוק בטיגון עמוק, ו מקלות גבינה מגבינת פלפל מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
3
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' של 1 ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
4
חותכים את טיפים ירוקים.
5
לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה, ולאחר מכן לשפשף משטחים לחתוך עם חצי לימון אחר. זרוק ארטישוק למים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
לימוןלימון
מיםמים
בסיסבסיס
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
7
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
8
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים ארטישוקים קצוצים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להפוך על מגבות נייר כדי לנקז ביסודיות. להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
11
כאשר ארטישוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים המחודדים לגרוף החוצה לחנוק מטושטשת עם קאטר מלון כדור.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מלוןמלון
1
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
2
בעוד שמן הוא חימום, דברים כל ארטישוק עם 2 כפיות ארוז גבינה, הקשה על עלים סביב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
3
לשים ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות ולחלק מלח ופלפל ביניהם, ערבוב אותם. טובלים כל ארטישוק בביצה, הופכים למעיל ומאפשרים לעודף לטפטף, ואז בפירורים, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
ארטישוקארטישוק
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
העבר למגש.
5
ארטישוק מטגנים ב 2 קבוצות (החזרת שמן ל 350°f בין קבוצות) עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שמן בישולשמן בישול
6
להעביר ארטישוקים כמו מטוגן מגבות נייר כדי לנקז, ואז לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
* אלא אם כן הם סגולים בצבע • אין צורך להסיר משנקים מארטישוקים קטנים מאוד כי הם אכילים בשלב זה. אבל הסרת אותם תיצור יותר מקום למילוי גבינה.* ארטישוק עשוי להיות ממולא, אבל לא מצופה, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מילוימילוי
גבינהגבינה