ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימון, פלפל וגבינת ג'ק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק, ארטישוק לתינוק בטיגון עמוק, ו מקלות גבינה מגבינת פלפל מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
3
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' של 1 ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
בסיס
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
4
חותכים את טיפים ירוקים.
5
לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה, ולאחר מכן לשפשף משטחים לחתוך עם חצי לימון אחר. זרוק ארטישוק למים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
לימון
מים
בסיס
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
7
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
8
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מוסיפים ארטישוקים קצוצים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סכין
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להפוך על מגבות נייר כדי לנקז ביסודיות. להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מסננת
11
כאשר ארטישוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים המחודדים לגרוף החוצה לחנוק מטושטשת עם קאטר מלון כדור.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מלון
1
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
סיר
2
בעוד שמן הוא חימום, דברים כל ארטישוק עם 2 כפיות ארוז גבינה, הקשה על עלים סביב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
גבינה
שמן בישול
3
לשים ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות ולחלק מלח ופלפל ביניהם, ערבוב אותם. טובלים כל ארטישוק בביצה, הופכים למעיל ומאפשרים לעודף לטפטף, ואז בפירורים, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
ארטישוק
ביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
העבר למגש.
5
ארטישוק מטגנים ב 2 קבוצות (החזרת שמן ל 350°f בין קבוצות) עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
שמן בישול
6
להעביר ארטישוקים כמו מטוגן מגבות נייר כדי לנקז, ואז לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
* אלא אם כן הם סגולים בצבע • אין צורך להסיר משנקים מארטישוקים קטנים מאוד כי הם אכילים בשלב זה. אבל הסרת אותם תיצור יותר מקום למילוי גבינה.* ארטישוק עשוי להיות ממולא, אבל לא מצופה, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הטיגון.