קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

באזיל פנה קוטה

באזיל פנה קוטה
מתכון בזיליקום Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת ג'לטין, חמאה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Blackberry-Basil Panna Cotta, מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה, ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה לסיר בינוני. לגרד את כל הזרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף אותם לסיר יחד עם שעועית, סוכר, בזיליקום, גרידת לימון, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני עד רק רותחים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולהניח בצד לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין מעל 4 כפיות מים ומניחים בצד כדי לרכך ולפרוח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
דגים את שעועית וניל, גירוד כל פודינג הנותרים וזרעים בחזרה לתערובת, ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מעל חום בינוני, להביא את תערובת הקרם בחזרה רק בקושי מבשלים
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
החלק את המחבת מהחום, להוסיף את הג ' לטין הרך, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, לחיצה על בזיליקום ואת ההתלהבות כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטעם מהם. זרוק את הבזיליקום ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את חלב החמאה לתערובת הקרם ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
יוצקים את פודינג לתוך 6 כוסות קטנות ישר צדדית סלעים (כ 6 אונקיות כל אחד, מהסוג היית משתמש עבור ויסקי טוב). מכסים את המשקפיים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
כדי לשרת, כפית את פירות יער על גבי קוטה פאנה.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo