בוטנים פריכים
מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 72 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מים, בוטנים לא קלויים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריכים, ו פריכת הבוטנים הטובה ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. חמאה 2 יריעות עוגיות, 15 1/2x12 אינץ', ולשמור חם בתנור.
מערבבים סודה לשתייה, 1 כפית מים ווניל; מילואים.
מערבבים סוכר, 1 כוס מים וסירופ תירס בסיר 3 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, כדי 116° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים מאוד יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים.
מערבבים בחמאה ובוטנים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד 149° או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך מים קרים מאוד מפריד לתוך חוטים קשים, שבירים. (צפה בזהירות כל כך תערובת לא לשרוף.) מיד להסיר מהחום. מערבבים במהירות בתערובת סודה לשתיה עד אור וקצף.
יוצקים חצי תערובת ממתקים על כל גיליון עוגיות; להפיץ במהירות על 1/4 אינץ ' עבה. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. לשבור לחתיכות. לאחסן במיכל מכוסה.